van sleur naar de sterren

Gratis online experience voor open minded & curious
singles, koppels, lovers en play-partners.

28 april – 20.00 uur

is het bij jou ook altijd 

hetzelfde riedeltje?

Of je nu al jaren bij elkaar bent, single bent of nog in de eerste spannende maanden van het daten zit… Je herkent vast wel de sleur in je seksleven.

  • De sleur die ontstaat omdat je al jaren hetzelfde riedeltje doet met je partner. Vaste prik, een half uur voor het slapen gaan. Oja en in bed. De tijden van seksen op het aanrecht zijn al lang verleden tijd… 
  • De sleur omdat je druk, druk, druk bent. Niks geen sexy appjes meer, maar ‘wat eten we vanavond?’. 
  • De sleur omdat je nooit iets nieuws probeert. Je durft dat überhaupt niet eens bespreekbaar te maken. Want wat zal hij/zij ervan vinden? Wat als hij/zij het afkeurt of me afwijst?
  • De sleur omdat je eigenlijk meer in je hoofd leeft dan echt contact met je lichaam hebt. Ja ook je self-pleasure lijdt hieronder!
  • De sleur omdat je jouw (stoute) verlangens onderdrukt. Want die mag je natuurlijk helemaal niet hebben in een relatie. 
  • De sleur omdat dat sexy setje nooit de kast uit komt en je die naughty fantasie echt niet durft uit te voeren (hij/zij ziet je al aankomen)

Geloof me… I’ve been there. En ik weet inmiddels…
HET KAN ANDERS! Ja echt. En ik weet hoe..

Dit willen jullie niet missen

kom samen…

Tijdens deze online experience ontdek je waar de sleur bij jou vandaan komt en vooral: hoe je ervan af komt 😉

Je ontvangt ‘hands-on’, prikkelende en ondeugende opdrachten die je nog dezelfde avond kunt gebruiken om de sleur te doorbreken.

Kom vooral samen met jouw partner(s) om tijdens de experience direct te ervaren hoe het ook kan. Zodat jullie na deze avond samen naar de sterren gaan… Want ik laat jullie natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan.

Mmm zijn jullie erbij? It’s gonna be HOT!

X Denise

Wat anderen zeggen over de

tempel of pleasure

van sleur naar de sterren

gratis online experience

Datum: 21 of 28 april

Tijd: 20.00 – 21.30 uur

* Replay na afloop beschikbaar
* Nee je komt zelf niet in beeld (wel kun je chatten)

let me show you.. 

another dimension 

Hi ik ben Denise! Aka verleidster en bevrijdster, meesteres van sensualiteit, wolf in schaapskleren, levensgenieter en meer.

Vrijheid, verbinding en pleasure zijn drie grote thema’s in mijn leven. In de Temple of Pleasure inspireer ik mannen en vrouwen om uit te breken uit het stramien en ‘zoals het hoort’. Ik verleid je om te spelen en ontdekken en grenzen te verleggen.. 

Ik doorbreek taboes rondom sensualiteit, seksualiteit, vrouwelijkheid en relaties. Zet vuurtjes en verlangens aan en laat je een andere dimensie van intimiteit en seksualiteit ervaren.