the feminine awakening

 

Unlocking the Feminine Secrets…
Nu beschikbaar als ‘self-lead’ journey

Lieve vrouw..

hoe jouw leven er nu uit ziet

Het is 7 uur en je wekker gaat: bluhh je bent nog moe en wilt eigenlijk blijven liggen.
Je hebt om 9 uur een belangrijke afspraak en kunt je collega’s echt niet teleurstellen.
Je springt snel onder de douche, trekt iets uit de kast en propt een boterham met
pindakaas in je mond. Voordat je de deur uit gaat verkleed je je nog snel.

“Oh nee toch maar een andere blouse, deze is wel heel opzichtig.
Dat kan echt niet naar mijn werk”

Om 4 uur stuur je je vriend een berichtje:
‘Wat eten we vanavond, kun jij boodschappen doen vandaag?’.
Zodra je thuis bent doe je je trainingsbroek aan en plof je moe op de bank.
Je vraagt je vriend hoe zijn dag was maar hoort zijn antwoord maar half
en vraagt je af of hij je nog wel echt leuk vindt. “Mm misschien moet ik dat
lingerie setje eens onder het stof vandaan halen” denk je. En tegelijk:

“no way.. ik voel me net een rollade daarin en hij ziet me al aankomen”.

Snel stop je het idee weer weg. Voordat je naar bed gaat vang je een glimp
van jezelf op in de spiegel en voelt je maag samenknijpen.

“Jeetje.. waar is die sprankelende vrouw gebleven?”

Eigenlijk ben je er al een tijdje klaar mee maar je hebt geen idee wat je ermee moet.

En voel maar…

hoe het ook kan..

Mmmm je wordt wakker met kriebels in je buik en herinnert je dat je vandaag die lunch hebt in dat leuke koffietentje. De zachte dekens op je huid geven je een heerlijk gevoel en je kriebelt jezelf door je haren. Je stapt onder de warme douche en voelt het water langs je lichaam stromen.

Je bijt op je lip en grinnikt om jezelf.

“YESss die mooie rode jurk die ik vorige week gekocht heb kan ik vandaag wel aan doen”. Je kijkt tevreden in de spiegel en ziet hoe mooi de jurk jouw billen laat uitkomen. Als je je auto parkeert en uitstapt voel je hoe die collega van de sales afdeling je aankijkt. Je lacht terug, ‘Goodmorning!’ en loopt het kantoor in.

Om 2 uur krijg je een appje van je vriend: “Schat zorg dat je om 19 uur vanavond klaar staat en doe iets leuks aan. Ik pik je voor de deur op oké?”. Je slaat een zucht en kreunt van genot. Je collega die naast je zit werpt je een bewonderende blik toe.

Je realiseert je dat sinds je verliefd bent geworden
op jezelf ALLES in je leven stroomt.

Now it’s your turn. 

100-en vrouwen gingen je voor…

you hiding your feminine
does not serve the world

Mmmm wat heerlijk…

Vrouw zijn!

Al zijn we het misschien eerder gaan zien als een last. Voelden we ons niet gezien met onze gevoeligheid, emoties en liefde. Wat er echt aan de hand was.. we zagen onszelf niet. 

De wereld zit op ons te wachten! Maar JIJ mag kiezen.

Gun jij het jezelf? Volop leven? Aanwezig zijn in het moment, IN jouw lichaam, genieten van alles om je heen, de sparkle, moeiteloosheid. GENIETEN van jouw vrouw zijn.

Tijdens deze online Feminine Awakening reis neem ik je mee langs alle geheimen van het vrouw zijn. Help ik je om alles wat je nog tegenhoudt aan te kijken en daarmee direct te transformeren naar de vrouw die jij van binnen bent. De wilde vrouw, de sensuele vrouw, de spirituele vrouw, de zachte vrouw, de seksuele vrouw en de sterke vrouw.

Jumm ik kan niet wachten op wat voor moois er tevoorschijn gaat komen!

Jouw transformatie

na deze reis sta jij hier

  • Alles stroomt! Je ervaart meer levensenergie, joy en sparkle in jouw leven
  • De rem is eraf! Van het onderdrukken naar het volledig belichamen van jouw vrouwelijkheid
  • Je staat in contact met alle aspecten van het vrouw zijn. Jouw sensuele, wilde, spirituele, seksuele, zachte en sterke vrouw.
  • Je hebt de tools om jezelf elke dag weer in die heerlijke energie onder te dompelen
  • Je durft jezelf te laten zien en uiten, alles van jezelf. Je straalt en hebt een berg (zelf) vertrouwen.
  • Je haalt liefde uit jezelf ipv het op zoek zijn naar bevestiging en goedkeuring van je partner, ouders, schoonmoeder of buurvrouw
  • Je weet heel goed waar jouw grenzen liggen en zet jezelf vanaf nu af aan op de eerste plek!
  • Jouw zachte en sensitieve vrouwelijkheid is vrienden geworden met jouw doelgerichte en krachtige mannelijkheid.
  • Kortom.. van gedoe naar genot

Give it to me

Dit wil je vrouw… 

Jouw investering voor een leven vol kriebels in je buik is 333,- (incl btw).  
Betalen in 2 termijnen van €176 is mogelijk

BONUS: Temple Night Bundle met de drie meest sensuele Temple Nights
met ruim 6 uur aan Feminine Magic, Embodiment & Pleasure.  (twv €99) 

wat je ontvangt

Een self-lead online onderdompeling in vrouwelijke energie. Een warm bad van zachtheid, ruimte voor jou, liefde en ontzettend veel groei. En oja rode oortjes 😉 Mm ja het zal soms oncomfortabel zijn en ik zal je buiten je comfort zone begeleiden. Juist hier ga je me dankbaar voor zijn.

Dit is een pre-recorded editie van The Feminine Awakening zodat jij op jouw eigen tempo alle content en oefeningen kunt doorlopen. Je krijgt direct toegang tot de online experience na aanmelden. 

Zes Feminine Archetypes

7 modules vol Feminine Magic & de 6 archetypes

Guided practises

Meer dan 24 oefeningen in de vorm van video’s, opdrachten en meditaties om jouw vrouwelijkheid te ontwaken en belichamen (alles in een online omgeving met lifetime toegang!).

Zes embodiment video's

Verwacht krachtige embodiment oefeningen die jouw leven gaan veranderen. (Recordings van eerdere live video calls)

BONUS Temple Night Bundle

Een bundel van de drie meest sensuele en juicy Temple Nights. Ruim zes uur lang genot en zinnenprikkelende playlists. Drie avonden helemaal gewijd aan JOU!(twv €99) 

It’s time…

awake, unleash & embody all of your feminine

Module 1

WILD Feminine

Ggrrr heerlijke aardse dierlijke energie. Diepe veiligheid in jezelf. ALLES er laten zijn en durven uiten. The bad, the ugly and the chaos. Mag jij wild zijn van jezelf, mag jij jezelf laten horen? Ook als de buren thuis zijn?

Module 2

SEXUAL Feminine

Oehlala deze vrouw is HOT. Zelfverzekerd, energie voor 10, levenslust, creatiekracht en altijd opgewonden. Van jezelf inhouden naar de rem eraf! Haal dat yoni eitje en sexy setje maar onder het stof vandaan. 

Module 3

STRONG Feminine

Jouw ‘inner man’. De meest mannelijke energie van de 6 archetypes, zodat jouw inner feminine lekker kan flowen. Grenzen stellen, NEE zeggen, focus. Deze warrior snijdt door alles heen wat je afhoudt van je doel.

Module 4

SOFT Feminine

Deze zachte en sensitieve vrouw weet hoe ze zichzelf kan overspoelen met liefde. Om het vervolgens met de wereld te delen. Ze is verliefd op zichzelf en heeft een open hart. Haar sensitiviteit is haar kracht.

Module 5

SPIRITUAL Feminine

Surrender & trust. Op jezelf, op het universum en op de guidance die jij overal om je heen ontvangt. Edelstenen, carddecks, channeling, healings, sjamanen drums. Eindelijk mogen ze er helemaal zijn. 

Module 6

SENSUAL Feminine

Mmm dit is waar alles samen komt. We connecten seks, hart en spirit. It’s magic. Weg met die schaamte en taboes. Zij belichaamt AL haar vrouwelijkheid en geniet volop van het leven. In haar lichaam, in het moment.⁠

the rise of the feminine
within us all
will heal our world

Denise de Wolf

wie ben ik?

Na 8 jaar als Marketing Consultant in het bedrijfsleven te werken ben ik in 2017 mijn hart achterna gegaan en mijn eigen bedrijf Unleash the Wolf gestart. Wat in de zomer van 2021 Tempel of Pleasure is geworden. Vrouwelijkheid, genieten en verbinding zijn drie grote thema’s in mijn leven. Ik geloof dat de wereld nog mooier wordt als wij onze vrouwelijke energie meer gaan omarmen en embodyen! 

Wat ik wil bereiken met The Feminine Awakening? Vrouwen daadwerkelijk laten voelen, ervaren en beleven hoe heerlijk het leven kan zijn als je alles in jezelf omarmt. Je kunt alles wel begrijpen, en allerlei trainingen volgen waar je kennis opdoet, maar wijsheid overdragen gaat vooral via energie. Via voelen. Via daadwerkelijk in je lijf ervaren wat er gebeurt. Door te dansen, zingen, bewegen, jezelf aan te raken. Ik wil vrouwen inspireren om de informatie die ik met ze deel, daadwerkelijk te integreren in hun leven. Zodat ze het vóelen, niet alleen begrijpen.’

‘Wanneer je jezelf omarmt en accepteert met al je verschillende kanten, van je gevoeligheid tot je kracht en van je sensualiteit tot je seksualiteit, gaat het leven flowen. Dan ga je zoveel plezier ervaren, genieten wordt een stuk makkelijker en je voelt je in lijn met wie je daadwerkelijk bent. Het leven werkt dan vóór jou.’

X Denise